Общинският съвет в Пловдив ще се събере на извънредно заседания днес.

...
Общинският съвет в Пловдив ще се събере на извънредно заседания днес.
Коментари Харесай

Извънредна общинска сесия в Пловдив днес

Общинският съвет в Пловдив ще се събере на изключително заседания днес. Причината са акциите на Варна в Панаира. Искане за това е отправено от съветници от " Демократична България ", " Съюз за Пловдив ", " Кауза Пловдив ” и Вътрешна македонска революционна организация. Колегите им от ГЕРБ и " Автентична лява Българска социалистическа партия " не са подкрепили настояването за изключителната сесия. 
Прочетете още
На една от последните сесии съветниците взеха решение да одобряват апорта на варненските акции в смесеното сдружение Пълдин туринвест, с което Георги Гергов става притежател на 79% от Панаира. 

Инициаторите упорстват общинският съвет да задължи представителят на общината Ясен Михайлов в общото заседание на " Пълдин Туринвест " да гласоподава срещу приемането на варненските акции, които се равняват на 16 милиона лв. и съставляват 29% от капитала на " Международен панаир ". Ако те бъдат признати, мажоритарният притежател Георги Гергов ще усили дяловете си от 50,36% на 79%.

Днес кметът Здравко Димитров би трябвало да се срещне и със притежателите на имота от 81 дка край Гребната база, а по-късно да даде и брифинг, като покана за взаимен подобен насочиха от гражданската самодейност „ За ПАРКА ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР